Jongens- en meisjesclub 'Het Mosterdzaadje' Jongens- en meisjesclub 'Het Mosterdzaadje'
Vanaf de start tot het eind van het winterseizoen wordt er ’s avonds kinderclub georganiseerd in het gebouw “Onder de Toren”. Het doel van de kinderclub is om kinderen op een ontspannen en leuke wijze het evangelie te laten horen. De avond begint met een Bijbelverhaal en er worden liederen gezongen. Daarna wordt er gewerkt uit het boekje “Clik” van de HGJB, hier wordt op een leuke manier het onderwerp van de avond uitgelegd. Dit wordt gedaan door middel van leuke interviews, interessante weetjes, puzzels, bijbelleesopdrachten en nog veel meer. Na de pauze wordt er geknutseld, getimmerd of een spel gedaan. De kinderclub is voor kinderen vanaf groep 5 t/m groep 8 van de basisschool en wordt iedere week gehouden vanaf 18.45 uur tot 20.15 uur. Alle kinderen van deze leeftijd zijn welkom. Dus laat uw kind gerust een vriendje of vriendinnetje meenemen (ook als hij of zij niet in de kerk komt). In de herfst-,kerst- en voorjaarsvakantie is er geen club.

De kinderclub is onderverdeeld in verschillende groepen:
Dinsdagavond: meisjes groep 5 t/m 8
Woensdagavond: jongens groep 5 t/m 8

Kerkdienst (Viering Heilig Avondmaal)
datum en tijdstip 08-12-2019 om 09.30 uur

Kerkdienst (Dankzegging/nabetrachting Heilig Avondmaal)
datum en tijdstip 08-12-2019 om 18.30 uur

Ouderen Kerstmiddag
datum en tijdstip 10-12-2019 om .

Mannenvereniging
datum en tijdstip 10-12-2019 om 20.00 uur