Reserveer hier uw zitplaats

Update - 12-04-2021
Naar aanleiding van verdere verruimig zowel door onze overheid als de PKN heeft de kerkenraad besloten tot enkele kleine wijzigingen. De belangrijkste hiervan omvat de zang, deze zal vanaf 07-03-2021 weer waargenomen worden door enkele zangers. We hebben dit besluit zorgvuldig genomen, ook met de huidige (rustige) situatie in ons dorp in het achterhoofd. Daarnaast hoeven kinderen tot en met 12 jaar niet meer te reserveren, hierdoor kunnen we iets meer gemeenteleden toelaten in de kerk.

De volgende maatregelen zijn per 12 april 2021 van toepassing:
1. De kerkdeuren zijn open voor de gemeente. Tijdens de ochtenddienst kan gebruik worden gemaakt van de creche.
2. Het aantal te reserveren plaatsen is 30 stuks, dit betreft volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar.
3. We houden twee diensten, om 09:30u en 18:30u.
4. Tijdens verplaatsingen in het kerkgebouw draagt iedereen een mondkapje, zodra u zit mag deze weer afgezet worden.
5. Tijdens de dienst wordt gezongen door enkele voorzangers. Zij zullen op de voorste rij stoelen plaatsnemen, met daarachter enkele rijen leeg om voldoende afstand tot de gemeente te bewaren. We roepen u er toe op in de huiskamers de lofzang tot eer en aanbidding van onze God gaande te houden.
6. We vinden het waardevol om tijdens het slotgebed met elkaar het 'Onze Vader' te declameren.
7. Ten aanzien van het jeugdwerk volgen we de lijn van de overheid met betrekking tot het openstellen van de basisscholen. Dit betekent dat alleen de zondagschool en de Mosterdzaadjes weer kunnen starten, mits de leiding hier ook achter staat. De commissie inventariseert dit bij de betreffende leiding, u wordt hier door de leiding verder over geïnformeerd.
8. Ook de catechese zal in navolging van de openstelling van de middelbare scholen nog enkele malen fysiek plaatsvinden.
9. De inzameling van de gaven vindt digitaal plaats. U kunt uw gave per bank overmaken of via de website.

Door op onderstaande link te klikken kunt u uw plaats reserveren:
live
Klik hier om uw plaats te reserveren

Vrouwenochtend*

14 apr 2021 om 08.45 uur