Tienerclub 'Benjamin' Tienerclub 'Benjamin'
Ben jij tussen de 12 en 16 jaar?
Dan zijn wij op zoek naar jou!
Want donderdagavond van 19.30 tot 21.15 is er de tienerclub van Benjamin in Onder de Toren!

Dit is 1x in de twee weken.

Houd je van een leuk en goed gesprek, ben je nieuwsgierig naar… of heb je vragen over God, geloven, de Bijbel, en houd je van gezelligheid, kom dan ook naar club!
Dan gaan we met elkaar op zoek naar antwoorden, maken we het gezellig en belooft het een fantastisch clubseizoen te worden!
De clubavond ziet er als volgt uit:
Zingen en bidden met elkaar, de Bijbel gaat open en we gaan samen op zoek naar wat God tot ons wil zeggen en er is ruimte voor jullie vragen.
Na de pauze samen ontspannen, in de vorm van een leuk spel, quiz of iets anders.

De startdag is op de gemeentedag. Welkom!
Neem gerust je vriend of vriendin mee, iedereen tussen de 12 en 16 is welkom!

Ouderenmiddag
datum en tijdstip 15-10-2019 om .

Bijbelkring
datum en tijdstip 16-10-2019 om 20.00 uur

Passage - excursie
datum en tijdstip 17-10-2019 om .

Collectebonnenverkoop
datum en tijdstip 17-10-2019 om 18.45 uur